top of page

THE AVERY

Envisioned, art-forward interior with scenic Hudson River views.

LOCATION: New York - Upper West Side

PROJECT: Residential - Private Client

PHOTOGRAPHER: Travis Rathbone

This interior project set along the scenic section of the Hudson came with only one criterion….make it cool + comfortable. As a second home and city escape the client wanted a hip retreat for family and guests with a turnkey interior. DLAB happily accepted the challenge of creating unique and beautiful custom pieces and selecting everything from the wall-coverings to the kitchen appliances. As this was a secondary residence we had the freedom and flexibility to create an even more artful environment. These elements are apparent with the strong use of metal, concrete and sculptural details of the furniture.

bottom of page